Workshops

U kunt mij inhuren als gastdocent of als workshopdocent. Al naar gelang de wensen en of het thema bedenk ik het concept voor de workshop.

Workshops op locatie

De workshops worden afgestemd op de doelgroep. Dit kunnen zowel kinderen als volwassenen zijn. Hierbij uitgaande van de mogelijkheden en de beoogde doelstelling. De workshops kunnen een dag of meerdere dagen zijn.

Het inrichting van een accomodatie of lokaal tot een atelier kan ik meeleveren te weten, naaimachines, scharen enz. Tafels en stoelen dienen wel aanwezig te zijn.

Basis leren naaien

In deze workshop worden de basis technieken aangeleerd van het naaien. Het aanleren wordt gedaan door middel van iets maken van b.v. een tasje of kussenhoes en naar kunnen steeds een stapje verder tot het maken van een volwaardig kledingstuk. Hierdoor wordt de techniek geoefend en wordt de vaardigheid spelenderwijs aangeleerd. Tegelijkertijd wordt de technische kant van de naaimachine aangeleerd.

Theater-feest-show kleding maken

Hier leer je hoe je een tijds of fantasie beeld kunt vertalen met zowel nieuwe stoffen als van bestaande kleding als basis. Deze workshop kan met of zonder naaimaschines gedaan worden. Voor kinderen zijn er leuke technieken om een kledingstuk te maken zonder het gebruik van een naaimachine.

Kleding pimpen

Wanneer je uitgekeken bent op een kledingstuk dan zijn er legio mogelijkheden om deze 'in een nieuw jasje' te steken. In deze workshop leer je de mogelijkheden die er zijn in combinatie met fantasie te gebruiken.

Reacties